Nejnovější recenze ze sekce Vodácké pytle
- rychlé jednání, nákup bez problémů
všem doporučuji
- Lehký, skladný vak
- Zádové popruhy
- Ventil na odfouknutí přebytečného vzduch
- Pěkný design
- To zjistím po týdnu na Sázavě :-)
Zatím jsem ho neodzkoušel v praxi na vodě, ale už se těším až ho prubnu. Věřím že bude vše v suchu. Materiál i na svou tenkost stěn vypadá bytelně. Budu na něho muset dávat většího majzla...tedy alespoň ze začátku, než ověřím jeho pevnost. Vždy jsem si vak půjčoval v půjčovně, kde udávali velikost 80l...tento vak od Hiko se mi zdá větší, i když je zde také uváděno 80l...ale nevidím v tom závadu :-)
- průhlednost vaku (víte co kde máte)
- odolný materiál
- nemá žádný úchyt ze strany (na přenášení)
ok
- velmi dobře udělaný lodní pytel, díky popruhům ho lze nosit i jako batoh
lodní pytel z nepromokavého materiálu s dvěmi popruhy díky kterým je ho možné nosit na zádech jako batoh.
- Tento produkt, byl za rozumnou cenu.
Produkt jsem si vybral díky ceně,objemu a popruhům.
- sjíždění českých řek
- divokou vodu v cizině
- sundám batoh a vložím ho do lodě
Je to dárek manželovi k narozeninám.Má rád pěkné účelné sportovní věci.Teď nemusí překládat věci do konve,ale sundá batoh a může vyplout.
- lehký pevný pytlík ze síťoviny v horních 2/3
- perfektní skladný, překvapivě elegantní
- nic není, nebo zatím nevím
doporučuji každému, kdo se chystá na vodu. Hlavně jsou tyto vaky skladné. Dorazil jen v obálce. Přitom je kvalitní a voděoodolný
- Vyborny pomer cena/vykon, odolny, dobre see diky popruhum nosi
- Obcas proteka okolo zavirani, je treba pri zavirani davat velky pozor
Za danou cenu asi nejlepsi co lze sehnat.
- batoh pro vodáky - dá se složit do barelu
- pohodlné popruhy
- bederní pás
- vnější kapsa na drobnosti
- nepromokavý
- chybí vnější uchycení na láhev s pitím
konečně batoh pro vodáky - dá se složit do barelu. Má měkká záda, pohodlné popruhy a bederní pás, vnější kapsu na drobnosti
k dokonalosti chybí jen vnější uchycení na láhev s pitím
- velice prostorná
- úchyt na lahev je max na plech.pivo 0,3L, bylo by potřeba na 2L petku
spokojenost
- Size
- Used staff
Very handy for travelling.
- optimální velikost,dobrá přehlednost o obsahu vaku,vydrží skutečně vodotěsný.Využitelný nejen na vodu, ale i pod širák pro případ deště na uchování chuchých věcí
dobrá koupě na dobrou cenu
- na svou velikost poměrně levný
- nejsem si jist nakolik zabere vodotěsný uzávěr, ale otestuji to
celkově to byl levný, rychlý a jednoduchý nákup
- Průhledný materiál.
- Silný zápach, dosud neodvětral.
Výhoda - průhledný materiál.
Nevýhoda - silný zápach, dosud neodvětral.
Vlastní užití dle účelu vyhovující, do vaku neteče.
- skladný a lehký
Ideální příruční zavazadlo do lodě
- vak nejde úpně uzavřít.
vak nejde úpně uzavřít.
- vzhled
- vzduchový ventil
- velmi malá bytelnost pytle
- slabý materiál
Chtěl jsem ušetřit a rozhodl jsem koupit levný pytel na vodu. Všechny věci až na samonafukovací karimatky a stan jsme měli v sudech, takže si myslím, že jsme tento pytel rozhodně nepřetěžovali, ale přesto se roztrhl! Z toho plyne poučení, že je třeba si daný materiál pytle ohmatat a zjistit, jestli něco vydrží. Tento model toho opravdu moc nevydrží - ani jednu 5 denní vodu.
- idealni rozmery na nosic kola,
- naprosto vodotesny lehky a pomerne skladny pseudo-lod'ak,
- uchyty na boku se daji pouzit k pripnuti popruhu,
- svy a okraje r'ezu jsem pro jistotu jeste pred pouzitim prelepil tesapaskou, material je tensi nez u klasickych lodnich pytlu.
- lodak je spise lehci. Lze v nem prepravovat napriklad spacak a veci na spani pri cyklovyletech s nosicem. na lodi pak mensi dulezite veci.
Lodní pytel, nebo spíše pytlík Coleman je lehčí vodotěsný vak za velmi příznivou cenu.
Do pytle těchto rozměrů dostanete například spacák s nafukovací karimatkou, celtou, něčím na čtení a oblečením na spaní. Takto sbalené spací potřeby se ideálně vejdou na nosič jakéhokoli trekového kola, nebo připevní ke konstrukci lodi.
Oka na jedné straně pomohou vak přichytit například gumicukem k nosiči, nebo popruhy pro nošení na zádech (spíš jako nouzovka).
Zpracování vaku je spíše lehčí a odpovídá ceně. Stěny jsou z průhledné prošívané plastové látky, což oceníte při hledání věcí ve vaku. Švy vypadají dobře prošité a zabalený a zavřený vak nepropustí ani kapičku vody (ani dovnitř, ale ani ven).
Z konstrukce ale není cítit robustnost klasických lodních vaků, klipsny jsou na pevném popruhu a nedají se dotahovat a pokud je vak příliž plný, jen velmi těžko se dá alespoň minimálně zapnout, kvůli nelogicky seříznutému okraji pytle.
Vak je cenově dostupný a praktický pomocník pro vodotěsné sbalení kamkoli. Lacinější konstrukce snese i méně šetrné zacházení, ale pro příp. expediční účely by bylo lépe sáhnout hlouběji do kapsy. Pro běžné použití ale naprosto vystačí.
- Vodoodpudivost, velký prostor pro přepravované věci.
- Příliš tenký materiál, není oděruodolný.
- Náchylný na protržení.
Koupila jsem si jej do lodě na klasickou vodní turistiku. Překvapil mě až příliš tenký materiál, z něhož je vyroben. Na fotce to tak navypadá!
Písek a drobné kamínky, kterým se v lodi neubráníte, ho zanedlouho zničí.
Nevrátila jsem jej z důvodu drahého poštovného a brzkého odjezdu na dovolenou, kde jej potřebuji, ale chtěla jsem.
Zatím jsem jej tedy nepoužila, ale nebudí ve mně důvěru.
Zobrazuji 1 - 20 ze 20 recenzí